top of page

Group

Public·56 members

Indiana Jones 4 Film Online Subtitrat In Romana


Indiana Jones 4: Regatul Craniului de Cristal - Un film de aventură plin de acțiune
Indiana Jones este unul dintre cele mai celebre personaje din istoria cinematografiei, creat de George Lucas și Steven Spielberg. După o pauză de 19 ani, Indiana Jones revine pe marile ecrane în al patrulea film al seriei, intitulat Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull (Indiana Jones și Regatul Craniului de Cristal). Filmul a fost lansat în 2008 și a avut un succes enorm la box office, adunând peste 786 de milioane de dolari în întreaga lume.


Download: https://t.co/qjMs1EDXa5


Filmul îl găsește pe Indiana Jones (Harrison Ford) în anul 1957, în plin Război Rece. El este capturat de agenți sovietici conduși de Irina Spalko (Cate Blanchett), care îl forțează să le arate locația unui craniu de cristal misterios, despre care se crede că are puteri paranormale. Indy reușește să scape și se întâlnește cu un tânăr rebel numit Mutt Williams (Shia LaBeouf), care îi spune că tatăl său vitreg, profesorul Harold Oxley (John Hurt), a descoperit un alt craniu de cristal în Peru și a fost răpit de sovietici. Cei doi pornesc într-o aventură plină de peripeții pentru a salva pe Oxley și a afla secretul craniilor de cristal, care ar putea fi legate de o civilizație antică pierdută.


Filmul este plin de scene spectaculoase, umor și suspans, care îi vor încânta pe fanii seriei. De asemenea, filmul aduce înapoi personaje îndrăgite din filmele anterioare, cum ar fi Marion Ravenwood (Karen Allen), fosta iubită a lui Indy și mama lui Mutt, și Marcus Brody (Denholm Elliott), prietenul și colegul lui Indy. Filmul are și câteva surprize pentru spectatorii atenți, cum ar fi apariția cameo a lui George Lucas și Steven Spielberg sau referința la extratereștri.


Dacă sunteți în căutarea unui film de aventură plin de acțiune, care să vă țină cu sufletul la gură, atunci nu ratați Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull. Puteți viziona filmul online subtitrat în română pe site-ul [FSonline], unde găsiți și celelalte filme din seria Indiana Jones.


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page